Anterior Següent
1

Característiques de la plataforma Actualnews

La plataforma Actualnews neix de les necessitats dels nostres clients de poder centralitzar les noticies i novetats del web i la publicació a les xarxes socials, ja que la majoria d'empreses, veient un potencial a les xarxes socials hi volen ser presents, i això fa que hi entrin continguts, però llavors obliden els seus webs.

 
Es de màxima importància centrar-nos en el nostre Web, com a eix vertebrador de totes les comunicacions de la nostra empresa, actualitzar els continguts en el propi web i llavors compartir-los a les xarxes socials.
 
A més a més, amb el sistema actualnews, podrem enviar-ho mitjançant newsletter massius a tots els subscriptors de la nostra empresa.
 
I tot amb 1 sòl clic, perquè sabem que el temps és “or” i estalviar passos i simplificar al màxim la feina es el nostre primer objectiu.
 
Amb la prova gratis de 30 dies volem fer arribar a totes les empreses la facilitat d’ús i els avantatges que ofereix una eina tant potent per gestionar la informació de els empreses a Internet.   
Publicar notícies a la teva web o blog
És imprescindible per a qualsevol empresa poder gestionar la informació i els continguts del seu lloc web de forma ràpida, fàcil i econòmica.
D'aquesta manera el visitant estarà més temps al teu lloc web i és molt probable que el vagi visitant sovint per mantenir-se informat de les últimes novetats.
Enviament massiu de Newsletters
No esperis que els clients et trobin, troba'ls tu a ells d'una manera fàcil i eficaç. Amb l'enviament massiu de Newsletters et pots donar a conèixer a milers de nous clients o enviar ofertes i promocions interessants del teu negoci. Actualnews t'ofereix dissenys de Newsletters de qualitat, personalitzats i 100% únics pel teu negoci.
Estadístiques d'enviament dels Newsletters
Amb el complet sistema d'estadístiques pels enviaments de Newsletters estaràs sempre informat a temps real de com estan anant els teus enviaments. Tindràs la informació detallada de quins contactes han llegit el Newsletter, quins s'han donat de baixa, quins han retornat el correu, etc. I podràs estudiar quines hores del dia i quins dies de la setmana són millors per realitzar els enviaments dels Newsletters del teu negoci.
Compartir contingut a les xarxes socials
Utilitzant Actualnews és molt fàcil crear continguts al teu lloc web, però encara és més fàcil compartir-los amb milers de persones a les xarxes socials. Amb un sol clic i sense haver de tornar a escriure el contingut podràs compartir les teves notícies o promocions amb tothom.
Cumpliment de les lleis LOPD i LSSI
La plataforma Actualnews, compleix rigorosament la llei, avisant del seu contingut de publicitat en tots els Newsletter, incloent les clàusules obligatòries i permetent la possibilitat de donar-se de baixa amb un sol click. A més, si et fa falta, també disposem de serveis de consultoria en LOPD/LSSI a preus molt reduïts juntament amb la contractació de la plataforma.
Gestiona i agrupa els teus contactes
La plataforma Actualnews et permet gestionar milers de contactes ordenats per grups i filtres amb molta facilitat per poder enviar els Newsletters només a qui necessitis. A més si ja disposes d'un llistat de contactes en algun programa o servei com Outlook, Word, Excel, Gmail, Hotmail, etc. els podràs importar amb tant sols un clic.
Plataforma Newsletter Actualnews
© 2013 Actualnews | Plataforma Actualnews
Enviament massiu de Newsletters
Powered by
Actual.cat
938 497 508
Atenció Telefònica

Tracte 100% Personalitzat
Contacte personalitzat
Segueix-nos
Facebook Google Plus