Plataforma Actualnews

Una empresa al servei del disseny i les noves tecnologies

Darrera del projecte Actualnews està actual.cat, una de les empresa pioneres en Internet a Catalunya, des de 1998 dedicant-nos al disseny web per empreses, i que aquest any celebrem els nostres 15 anys.

Som un equip de professionals que creiem en el que fem i fem el que creiem, que ens agrada seguir essent petits perquè podem seguir estant al costat dels nostres clients, millorant dia a dia i adaptant-nos a un mercat en constant moviment.

Busquem sempre que Internet no sigui una despesa, sinó una inversió, aconsellant als nostres clients en la solució i inversió que millor s’adapti a les seves necessitats, per buscar el punt d'equilibri entre la inversió i la seva rendibilitat.

Parlem-ne, truqui’ns, li assessorarem personalment, sense cap tipus de compromís,  i segur que trobarem allò que el pot fer més gran, que li permetrà tenir presencia a Internet, a les xarxes socials, ...  perquè Internet no és el futur... és el present.


Serveis relacionats amb Actualnews

Webs
personalitzades

Actual.cat t'ofereix llocs web complets amb una estructura totalment personalitzada a les teves necessitats i amb un disseny únic i exclusiu que et farà destacar de la teva competència i pujar posicions als cercadors.

Webs
econòmiques

Amb la Plataforma 1Click tens la oportunitat de tenir un lloc web amb un disseny 100% personalitzat i continguts autogestionables amb tot inclòs (domini, hosting, manteniment, etc.) a uns preus molt econòmics.

1Click

Posicionament web (SEO)

Actualnews fa augmentar el posicionament del teu lloc web perquè tot el contingut generat des de la plataforma és analitzat i optimitzat pel propi sistema per aconseguir la màxima optimització del contingut, però a més Actual.cat oferim molts altres serveis relacionats amb el SEO, consulta'ls.

Consultoria bàsica en LOPD

Complir la llei de protecció de dades a Internet, és cada vegada mes imprescindible, ja que es un mitja públic on corren moltes dades i garantir el bon ús que en farem, no només ens permet complir una llei exigent, sinó donar confiança als nostres clients del bon ús que en farem.
Oferim una consultoria bàsica a partir de 149 € per ajudar a complir la llei a la teva web i en tots els enviaments de Newsletters.

Webs per dispositius mòbils

Actualitza't! més del 50% dels usuaris d'Internet utilitzen el telèfon mòbil o Tablet per navegar. El teu lloc web encara no és compatible amb els dispositius mòbils? No deixis perdre més clients i aprofita l'Actual Appwebs per actualitzar el teu lloc web.

Appwebs

Disseny personalitzat de Newsletter

Actualnews és l'eina perfecte per realitzar enviaments massius de Newsletters i assegurar-ne un 100% de recepció. Però què es pot fer per cridar l'atenció als possibles clients? Aprofitant els 15 anys d'experiència en disseny d'Actual.cat et podrem dissenyar un Newsletter 100% personalitzat i 100% únic per cada enviament.

Plataforma Actualnews
Plataforma Newsletter Actualnews
© 2013 Actualnews | Plataforma Actualnews
Enviament massiu de Newsletters
Powered by
Actual.cat
938 497 508
Atenció Telefònica

Tracte 100% Personalitzat
Contacte personalitzat
Segueix-nos
Facebook Google Plus