Anterior Següent
1

Compartir contingut a les xarxes socials

 

El gran problema que detectem a la majoria d’empreses, es que com que els hi es més fàcil crear continguts al facebook de l’empresa, nomes entren les novetats a ls xarxes socials i s’obliden que el eix vertebrador de tota empresa ha de ser sempre la seva web.

Amb actualnews, es tan fàcil crear continguts, que primer els crearem a les noticies a la WEB i un cop creats, llavors amb un sol click i sense haver de tornar a crear-los, podem compartir-los i difondre’ls a les xarxes socials.

Amb l’avantatge afegit que llavors els que estem creant es tràfic cap al nostre web, la gent veurà la noticia a les xarxes socials, podrà compartir-la i expandir-la, i tota la gent que s’interessi i es vulgui assabentar millor, al fer click anirà cap a la nostra web, on podrà veure i tenir tota la informació que nosaltres li hem preparat.

I de pas, veurà tot el que fem, on estem i de la qualitat dels nostres productes i/o serveis.

I quants mes visites aconseguim portar a la nostra web, més atractiva li serà a Google i en millors posicions la mostrarà en les properes consultes relacionades amb els nostres serveis.
D’això en diem, posicionament natural.

Plataforma Newsletter Actualnews
© 2013 Actualnews | Plataforma Actualnews
Enviament massiu de Newsletters
Powered by
Actual.cat
938 497 508
Atenció Telefònica

Tracte 100% Personalitzat
Contacte personalitzat
Segueix-nos
Facebook Google Plus