Anterior Següent
1

Publicar notícies a la teva web o blog

 

Es cada vegada més imprescindible per a qualsevol empresa poder gestionar la informació i els continguts del seu web de forma ràpida, fàcil i econòmica.
Amb actualnews es disposa de una pagina de noticies, novetats, promocions, per categories editables, amb un gestor de continguts on fàcil i ràpidament podrem crear nous continguts d’interès per als nostres visitants, que vegin que el web es s’actualitza, i tornin a la nostra web per seguir coneixent tot allò que anem inserint.
Es difícil trobar una empresa que no hagi incorporat un nou producte, un nou servei, que vulgui informar d’alguna promoció als seus clients i futurs clients, aprofitar per comunicar alguna novetat important o senzillament mantenir informat al visitant den tot allò que l’empresa gestiona en el seu dia a dia.  

El gestor de continguts es exageradament senzill, on només amb 4 camps, podrem donar d’alta la nostra noticia, entrar un titular, una descripció curta i si volem una de mes llarga i descriptiva, entrar una o més fotografies, adjuntar-hi un pdf, i fer-ho en els idiomes que vulguem.

No ens hem de preocupar ni del que peses les fotos ni del seu tamany, el propi sistema les adaptarà a la resolució ideal i n’optimitzarà el seu pes.

 

Amb menys d’un minut ja tenim continguts d’interès per als nostres visitants.

Simplicitats a la màxima potencia. Facilitats a la teva disposició.

Plataforma Newsletter Actualnews
© 2013 Actualnews | Plataforma Actualnews
Enviament massiu de Newsletters
Powered by
Actual.cat
938 497 508
Atenció Telefònica

Tracte 100% Personalitzat
Contacte personalitzat
Segueix-nos
Facebook Google Plus