Anterior Següent
1

Actualitza el teu web

Mantenir el lloc web actualitzat i amb novetats interessants fa que els visitants del lloc web tornin

Xarxes Socials

Comparteix els teus continguts, imatges o vídeos a les xarxes socials amb un sol clic

Expandeix el contingut

Envia Newsletters amb les teves notícies i promocions a mils de potencials clients

Millora el teu posicionament

Genera força tràfic al teu lloc web amb continguts optimitzats per pujar posicions als cercadors
Treu el màxim profit al teu negoci
Comparteix la teva informació a les Xarxes socials

Comparteix la teva informació a les Xarxes socials

Crear el contingut a la teva web i compartir-lo a les xarxes socials es la millor manera d'atraure públic cap al teu web, augmentar-ne la popularitat i millor en posicionament natural a Google.  I tot en un sol click, o...
Comparteix Facebook Twitter Google+ Menéame.net

Demana informació

Accepto la política de privacitat

Política de privacitat i protecció de dades

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l'informem que les dades aportades seran incorporades a un fitxer del qual és titular ACTUAL GRANOLLERS SLU amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis. Així mateix, declaro haver estat informat de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les meves dades al domicili fiscal de ACTUAL GRANOLLERS SLU situat en CTRA DE CALDES, 74C - 08403 GRANOLLERS - BARCELONA.
Actual News

Plataforma d'enviament de Newsletter

Actualnews és una plataforma de gestió de notícies o promocions fàcil d'integrar al teu lloc web amb la que podràs realitzar enviaments massius de Newsletter, compartir els continguts a les xarxes socials amb un sol clic i complir la normativa de protecció de dades.

Publicar notícies a la teva web o blog
És imprescindible per a qualsevol empresa poder gestionar la informació i els continguts del seu lloc web de forma ràpida, fàcil i econòmica.
D'aquesta manera el visitant estarà més temps al teu lloc web i és molt probable que el vagi visitant sovint per mantenir-se informat de les últimes novetats.
Enviament massiu de Newsletters
No esperis que els clients et trobin, troba'ls tu a ells d'una manera fàcil i eficaç. Amb l'enviament massiu de Newsletters et pots donar a conèixer a milers de nous clients o enviar ofertes i promocions interessants del teu negoci. Actualnews t'ofereix dissenys de Newsletters de qualitat, personalitzats i 100% únics pel teu negoci.
Estadístiques d'enviament dels Newsletters
Amb el complet sistema d'estadístiques pels enviaments de Newsletters estaràs sempre informat a temps real de com estan anant els teus enviaments. Tindràs la informació detallada de quins contactes han llegit el Newsletter, quins s'han donat de baixa, quins han retornat el correu, etc. I podràs estudiar quines hores del dia i quins dies de la setmana són millors per realitzar els enviaments dels Newsletters del teu negoci.
Compartir contingut a les xarxes socials
Utilitzant Actualnews és molt fàcil crear continguts al teu lloc web, però encara és més fàcil compartir-los amb milers de persones a les xarxes socials. Amb un sol clic i sense haver de tornar a escriure el contingut podràs compartir les teves notícies o promocions amb tothom.
Cumpliment de les lleis LOPD i LSSI
La plataforma Actualnews, compleix rigorosament la llei, avisant del seu contingut de publicitat en tots els Newsletter, incloent les clàusules obligatòries i permetent la possibilitat de donar-se de baixa amb un sol click. A més, si et fa falta, també disposem de serveis de consultoria en LOPD/LSSI a preus molt reduïts juntament amb la contractació de la plataforma.
Gestiona i agrupa els teus contactes
La plataforma Actualnews et permet gestionar milers de contactes ordenats per grups i filtres amb molta facilitat per poder enviar els Newsletters només a qui necessitis. A més si ja disposes d'un llistat de contactes en algun programa o servei com Outlook, Word, Excel, Gmail, Hotmail, etc. els podràs importar amb tant sols un clic.
Plataforma Newsletter Actualnews
© 2013 Actualnews | Plataforma Actualnews
Enviament massiu de Newsletters
Powered by
Actual.cat
938 497 508
Atenció Telefònica

Tracte 100% Personalitzat
Contacte personalitzat
Segueix-nos
Facebook Google Plus