Anterior Següent
1

Cumpliment de les lleis LOPD i LSSI

 

Es de màxima importància complir amb la normativa LOPD, Llei Orgànica de Protecció de Dades, ja que en el emmagatzemant de dades hem de complir amb la normativa que permeti als nostres destinataris, escollir amb la màxima facilitat, quan volen rebre informació de la nostra empresa i en quin moment, amb la mateixa facilitat, poden deixar de fer-ho.

La plataforma actualnews, compleix rigorosament la llei, avisant del seu contingut de publicitat en tots els Newsletter, i permetent la possibilitat de donar-se de baixa amb un sol click, per no rebre més informació de la nostra empresa, el sistema automàticament des habilita els enviaments en els mails que així ho han demanat.

En tots els mails automàticament s’inclouen en la part inferior, totalment personalitzables,  les clàusules informatives de la llei, i els enllaços a les xarxes socials que hi vulguem incloure.

I per subscriure’s, en la part de les notícies sempre trobem el petit formulari per poder enviar el mail i fer-se seguidor dels newsletters, acceptant les clàusules en la nostra política de privacitat i protecció de dades.

Perquè la LOPD esta per protegir les nostres dades personals i fer-ne un bon us.

Es completament obligatori complir amb la normativa vigent en Protecció de Dades per enviar correus electrònics de forma massiva, en canvi no es necessària per la utilització dels apartats dedicats a la publicació de noticies, ni per compartir a les xarxes socials.

Esta totalment prohibit utilitzar la plataforma d’Actualnews per fer enviaments de SPAM.
Un mal ús de la plataforma pot ser motiu per bloquejar el compte que estigui enviant SPAM.

Plataforma Newsletter Actualnews
© 2013 Actualnews | Plataforma Actualnews
Enviament massiu de Newsletters
Powered by
Actual.cat
938 497 508
Atenció Telefònica

Tracte 100% Personalitzat
Contacte personalitzat
Segueix-nos
Facebook Google Plus