Anterior Següent
1

Enviament massiu de Newsletters

 

Si anem entrant novetats, noticies i promocions al web, aconseguirem que molts dels nostres seguidors, de forma puntual vagin repetidament a la nostra web per veure que es mou, que oferim i que estem fent.

Però, i si a demes, anem un per un, als seus mails a informar-los que a la nostra web hem entrat nous productes i hi ha coses del seu interès que li estem preparant?

Productes que sabem que els hi interessen i que ells ens han demanat que els mantinguem informats.

Amb les noticies i promocions que hem creat al web, podrem seleccionar les que creiem de mes interès per als nostres subscriptors, i enviar-les via mail a tots els destinataris, mitjançant el nostre newsletter podem fer que periòdicament els subscriptors rebin les nostres noticies i es recordin de nosaltres abans de fer les seves compres o la seva decisió.

Cada dia rebem algunes desenes de newsletters de pagines de venda online que ens informen de l’última promoció, del descompte, ... i si ho pensem, desperten i criden l’atenció i moltes vegades ajuden a la compra compulsiva que tots portem dins.

Doncs ara amb actualnews, no haurem de tornar a crear el contingut, senzillament seleccionar nou newsletter i enviar-lo a centenars i centenars d clients de forma instantània.

Plataforma Newsletter Actualnews
© 2013 Actualnews | Plataforma Actualnews
Enviament massiu de Newsletters
Powered by
Actual.cat
938 497 508
Atenció Telefònica

Tracte 100% Personalitzat
Contacte personalitzat
Segueix-nos
Facebook Google Plus